Din väg: Besök oss

Besök oss!

Foto: © Jeanett W Rousu

Är du nyfiken på vår skola?

Besök oss gärna!

Det är klart att du vill veta mer om hur det är på Stiernhööksgymnasiet - egentligen!

Du är välkommen hit att prova på! Då har du en unik möjlighet att få inblick i hur det är att gå på våra program!

Du är också välkommen att ringa oss om du har frågor.

Guidning
Du som elev bokar en tid och kommer hit, gärna tillsammans med föräldrar. Vi visar Er skolan, boendet, verksamheten mm. Ni får även möjlighet att träffa studie- och yrkesvägledaren och internatföreståndaren och ställa frågor angående skolan och utbildningen.
Ring Jeanett 0248-70429 för att boka in en dag.

Följ en Stiernhöökare
Under en skoldag besöker du som elev skolan och följer verksamheten i en klass. Du får en klass som du får följa under ditt besök. Det ger dig chansen att se hur en skoldag på Stiernhööksgymnasiet kan vara. Vi bjuder självklart på lunch.

PRAO
För dig som går i grundskolans åk 8 och 9 finns möjlighet att förlägga PRAO-dagar på Stiernhööksgymnasiet. Vi bjuder på luncherna under de dagar du besöker oss. En möjlighet för dig att verkligen lära känna oss och vår fina skola! Tanken är att du följer en klass, en elev eller personal under din praktik.
Du har även möjlighet att prova på att bo på internatet.

Kontakta Jeanett Rousu för att boka in ett besök eller din PRAO! Tel: 0248-70429

VÄLKOMMEN!

Studie- och yrkesvägledare