Stiernhööksgymnasiets internat

Boende årskurs 1

Under årskurs ett kan du välja mellan att bo på Masen och Kullan eller Harven och Plogen. Du bor då i korridorsboende vilket vi tycker är bra för dig som nyss börjat skolan. Här lär du lätt känna nya kompisar och ni hjälps åt i ert första boende!

Alla boenden har trådlöst internet!

Masen och Kullan

Enkelrum i korridor 480 kronor inklusive frukost per vecka.
Du har eget rum i korridor och delar wc, dusch, dagrum och pentry med övriga elever i korridoren (8 rum/korridor).

Dubbelrum i korridor 370 kronor inklusive frukost per vecka.
Du delar ett dubbelrum, i övrigt lika som enkelrum.

Du behöver ha med dig egna sängkläder (inkl.täcke och kudde) och köksredskap om du tänker laga mat i boendet. Du har tillgång till låsbart skåp i köket. Tvättstuga finns i källaren.

Masens boende

Masens elevboende. Foto: © Jeanett W Rousu

Plogen och Harven

550 kronor inklusive frukost per vecka.
Du bor i enkelrum men delar toalett och dusch med din granne. Dagrum och pentry delar du med alla som bor i huset (åtta personer totalt).
I detta boende är det möjligt att ha med djur.

Du behöver ha med dig egna  sängkläder (inkl.täcke och kudde) och köksredskap om du tänker laga mat i boendet.

Plogen och harven

Harvens elevboende