Målet i sikte

Studentfirande - preliminärt program

Studentdagen är en minnesvärd och högtidlig dag. En dag med förhoppningar och framtidstro för studenterna. Skolan arrangerar studentveckan tillsammans med elevernas representanter i studentkommittén. Tillsammans gör vi studentdagen till en dag att minnas hela livet!

Planering inför studentveckan och studentdagen pågår för fullt. Var uppmärksam på att information snabbt kan ändras utifrån eventuella nya direktiv. Klockslag är ännu preliminära.

Tisdagen den 8 juni:
08.30 Studenterna samlas med sina mentorer för uppstart av studentveckan.
09.00 Studenternas mösspåtagning. På tunet utanför Tunets cafeteria.

Onsdagen den 9 juni:
Återlämning av datorer och böcker.

Torsdagen den 10 juni:
Förmiddag: Programdag
Eftermiddag: Studenterna pyntar klassrum tillsammans med sina mentorer inför fredagens festiliteter.
18.00 Studentmiddag i Masens matsalar.

Fredagen den 11 juni:
08.30 Samling klassvis
Fotografering enligt separat schema
12.00 Webbsänd ceremoni

Studenternas utspring:
12.30-12.50 Utspring från Masen - Naturbruksprogrammet (NBD, NBH, NBL), Introduktionsprogrammen (IMYrk), Programmet för skog, mark och djur (SMD).

13.15-13.40 Utspring från Masen - Bygg- och anläggningsprogrammet (BA), El- och energiprogrammet (EE),
Fordon- och transportprogrammet (FT), Handel- och administrationsprogrammet (HA), Vård- och omsorgsprogrammet (VO).

14.00-14.20 Utspring från Masen - Ekonomiprogrammet (EK), Naturvetenskapsprogrammet (NA), Naturbruksprogrammet – naturvetenskap (NBNA), Samhällsvetenskapsprogrammet (SA).

Antalet gäster och anhöriga vid studenternas utspring kommer att begränsas. Studenterna kommer att få inbjudningskort att dela ut. Du som får inbjudan - glöm inte att anmäla ditt deltagande till gymnasiet@rattvik.se senast den 4 juni. Utspringet kommer även att webbsändas på stiernhooksgymnasiet.se.

Så här såg studenten ut 2020!