Publicerad 2019-10-14

Öppet hus 16 november och 21 januari samt besöksdagar under läsåret

Nu är det dags för Öppet Hus på Stiernhööksgymnasiet. Många vill dessutom komma på en besöksdag och prova på att vara en Stiernhöökare. Du anmäler dig till besöksdagarna här på webben!

Öppet hus lördag 16 november 2019 kl. 10.00

På öppet hus kan du få information om skolan, programmen och internatet. Du får en rundvisning på programmen och du får träffa elever och personal som berättar om hur det är att studera på gymnasiet. Mässa i cafeterian från 10.00. Information och storsamling i aulan sker ca 10.15 i aulan och därefter fortsätter dagen ute på de olika programmen. Vid lunch bjuder skolan på mat i matsalen och avslutningsvis kan man följa med på rundvandring på internatet. Ingen föranmälan.

Öppet hus tisdag 21 januari 2020 kl. 18.00

Utställning och information i Tunet. Därefter fika, information på programmen, rundvandring på programmen och på internatet. Ingen föranmälan.

Besöksdagar

Om du går i årskurs 8 eller 9 på grundskolan och funderar på vad du ska läsa på gymnasiet kan detta vara ett bra sätt att ta reda på mer om ett visst program. Under en skoldag besöker du som elev skolan och följer verksamheten i en klass. Det ger dig chansen att se hur en skoldag på Stiernhööksgymnasiet kan vara. Vi bjuder självklart på lunch. Här kan du se vilka datum som du kan komma på besök. Glöm inte bort att anmäla dig!öppnas i nytt fönster