Öppet Hus

Exempelbild.

Digitalt öppet hus 18 januari 2022

Tisdagen den 18 januari 2022 klockan 18.00 välkomnar vi alla intresserade blivande elever och föräldrar på ett digitalt Öppet Hus! Vi börjar med en gemensam information. Därefter fortsätter informationen programvis via länk till respektive program. På programinformationen kommer du att kunna träffa och få information från lärare, elever, se lokaler och ställa frågor. Slutligen finns även en digital information om internatet. 

Alla länkar till öppet hus hittar du på startsidan. Klicka här.

Besök oss - Följ en Stiernhöökare

Utöver Öppet hus erbjuder vi intresserade elever att besöka Stiernhööksgymnasiet under en skoldag. Vid dessa besök får du följa verksamheten i en klass. Det ger dig chansen att se hur en skoldag kan vara och du får känna på om just den här utbildningen är något för dig. Vi bjuder självklart på lunch. Vi planerar besöken utifrån små grupper. Anmäl dig till "Följ en Stiernhöökare" här.

Digitala öppet hus från 2020

2020 sände vi våra öppet hus digitalt. Rektor Carolina guidade runt och man fick träffa elever, lärare och kika runt på utbildningarna. Utöver informaton om programmen kunde man höra och se om olika utbildningsinslag som gör utbildningen på Stiernhööksgymnasiet exklusiv. Vilka yrkesutgångar finns? Vilka certifieringar får du genomföra? Vad har du för möjligheter att vara med i skolans internationaliseringsprojekt? Hur är det att bo på internatet?

Klicka på filmerna nedan för att se Öppet hus från 2020!

ÖPPET HUS

BA - EE

Bygg- och anläggning

El- och energi

NIU och LIU Bandy

NIU Ridsport

Internat

ÖPPET HUS

SMD - FAB - IM

Gymnasiesärskola


Programmet för skog, mark och djur

Programmet för fastighet, anläggning och byggnation.

Gymnasieskolans introduktionsprogram

Internat och LSS

ÖPPET HUS

EK-NA-SA

Ekonomi

Naturvetenskap

Samhällsvetenskap

NIU och LIU Bandy

NIU Ridsport

Internat

ÖPPET HUS

NB

Naturbruk Djur

Naturbruk
Häst

Naturbruk Lantbruk

NIU Ridsport

Internat